MÖTEN OCH EVENT

Ett möte eller konferens över dagen eller en kick off, produktlansering eller fest för hundratals gäster? Våra inspirerande lokaler vid Stadsgårdskajen med den hänförande utsikten mot vattnet, bjuder på en otrolig inramning för alla typer av möten. Vi har konferenslokaler i alla tänkbara storlekar och alla tekniska finurligheter som krävs. De pågående fotoutställningarna adderar inspiration till era möten och vårt prisbelönta kök bjuder på fantastiska smakupplevelser för gästerna. En perfekt plats att mötas på helt enkelt.

Hållbarhet finns i vårt DNA och på Fotografiska är det en självklarhet att erbjuda genomgående hållbara möten och events.
Bokningsförfrågan

Välkommenpå visning

Fotografiskas ambition är att skapa fantastiska möten för våra gäster. I vad som en gång var det Stora Tullhuset, med utsikt över Stockholm och Saltsjön, erbjuder vi moderna och flexibla lokaler med fokus på upplevelser i världsklass. Alltid med en genomgående hållbarhetsprofil.

Våra lokaler bjuder in till kreativitet, inspiration och lekfullhet. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över vår huvudstad. Vi kan även erbjuda fullt utrustade studios för att livestreama ert event, eller skapa hybrida mötesformat. Välkommen att boka in en visning så får du veta mer om husets alla möjligheter!
Bokningsförfrågan