MÖTEN OCH EVENT

I Fotografiskas storslagna lokaler vid vattnet med stadens naturskönaste utsikt finns framtidens event- och mötesplats. Här sker årligen 700 små och stora event: fysiska liksom digitala och hybrida möten. Vi erbjuder innovativa, skräddarsydda konceptlösningar - allt för att berika era möten med teknik i världsklass, konstupplevelser och fantastiska smakupplevelser från vårt prisbelönta kök. Alltid med visionen att inspirera till en mer medveten värld.
Bokningsförfrågan

Kom hit

på visning

Fotografiskas ambition är att skapa fantastiska möten för våra gäster. I vad som en gång var det Stora Tullhuset, med utsikt över Stockholm och Saltsjön, erbjuder vi moderna och flexibla lokaler med fokus på upplevelser i världsklass. Alltid med en genomgående hållbarhetsprofil. Vi känner en stor stolthet över att varje år få välkomna och ta hand om gäster vid omkring 700 möten, event och privata firanden.

Våra lokaler erbjuder en miljö som bjuder in till kreativitet, inspiration och lekfullhet. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över vår huvudstad. Vi kan även erbjuda fullt utrustade studios för att livestreama ert event, eller skapa hybrida mötesformat. Hör av er så bokar vi in en visning och ser till att hitta en lösning som passar er!
Bokningsförfrågan

Julbord på Fotografiska

Läs mer och boka
På vårt Julbord vid Bordet erbjuder vi hållbar njutning, med smaker som hör säsongen och julen till för sällskap om 80–140 sittande gäster.